Яблучний безалкогольний пунш

Пунш є родичем грогу і глінтвейну, проте особливість його в тому, що крім меду і прянощів, до його складу входить міцний чай. У всіх рецептах пуншу обов’язковим складником є фрукти. Зазвичай це яблука, лимони, апельсини, груші. Французи у свою версію пуншу додають дині, полуницю і бурбонську ваніль.

Інгредієнти для пуншу

Спробуйте також пригоротувати грог.

Як приготувати безалкогольний пунш

  • У воду засипати чай, цукор, корицю, гвоздику, закип’ятити
  • Процідити, додати сік, знову довести до кипіння.
  • При подачі додати по шматочку лимона або апельсина.

Скуштуйте до пуншу яблучний пиріг з корицею.

Якщо вам сподобався рецепт яблучного безалкогольного пуншу, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора