Вареники весняні з сиром і зеленню

Вареники – традиційна страва. Спробуйте її оновити, приготувавши весняну начинку.


Інгредієнти для весняних вареників

1 скл. молока (або води)

2 яйця (по одному для тіста і начинки)

3 скл. борошна

0,5 ч. ложки солі

250 г сиру

1 пучок зеленої цибулі.

 

Спробуйте також рецепт лінивих несолодких вареників.

Як приготувати вареники з зеленню та сиром

 

У борошно додати яйце, молоко або воду, сіль.

Замісити круте тісто.

Зелену цибулю подрібнити.

В окремій мисці змішати сир, яйце, цибулю, додати сіль.

Зліпити вареники, варити у підсоленій воді.

 

Рекомендуємо також приготувати вареники з кольорового тіста. Це так оригінально!

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest7Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone