Цвітна капуста в сметанно-томатному соусі
У сезон ця страва з легкістю замінить будь-яку м’ясну страву. Легко засвоюється, швидко готується, чудово смакує.
Ingredients
1 кг цвітної капусти
400 г сметани
100 г томатної пасти
4 ст. ложки рафінованої олії
3 зубці часнику
сіль, перець.
Спробуйте ще приготувати цвітну капусту, запечену з сиром
Directions
- Капусту розібрати на дрібні суцвіття, покласти в глибоку пательню, залити окропом, посолити, накрити кришкою і проварити на помірному вогні.
- Після того як вода випарується, додати олію, томатну пасту, подрібнений часник, залити сметаною, посолити, поперчити, накрити кришкою і продовжувати тушкувати на слабкому вогні хвилин 20, зрідка помішуючи.
- Коли сметанно-томатний соус вбереться в капусту, страва готова.
Рекомендуємо також рецепт цвітної капусти у вершковому соусі
Сподобався рецепт цвітної капусти в сметанно-томатному соусі? Будь ласка, прокоментуйте його та поширте в соціальних мережах.