Теплий салат з козячим сиром, помідорами та руколою
Дуже оригінальний і нетрадиційний для української кухні салат, який подається теплим. Основною родзинкою у ньому виступає козячий сир. Приготуйте – і відчуйте себе справжніми італійцями.
Ingredients
200 г козячого сиру
250 г помідорів (краще чері)
великий пучок руколи
3 зубці часнику
3 ст. ложки оливкової олії
1 ст. ложка бальзамічного оцту
2 ст. ложки цукру
сіль, чорний мелений перець
Спробуйте також приготувати італійський салат з салямі та оливками.
Directions
- На пательні розігріти олію, покласти туди порізані помідори, потушкувати до м’якості.
- Часник порізати пластинками і додати до помідорів.
- Додати цукор, сіль і подовжувати смажити, постійно помішуючи, до карамелізації цукру.
- Викласти овочі на тарілку, накрити і відкласти в тепле місце, щоб не схолодали.
- На ще гарячу пательню викласти нарізаний тонкими пластинками сир.
- Дати сиру трохи підплавитися, буквально хвилину (перевертати не потрібно).
- На тарілку викласти листочки руколи, поперчити і збризнути їх оцтом.
- Зверху на руколу покласти теплі помідори, на них – розігрітий сир.