Сирне суфле з черешнею

Солодка черешня чудово поєднується з кисломолочним сиром. Для тих, хто прагне схуднути – це просто ідеальний десерт, адже цукру до нього можна й зовсім не додавати. А для ласунів, не обтяжених дієтою – справжня насолода.

Інгредієнти для черешневого суфле

  • 400 г черешні

  • 400 г знежиреного сиру

  • 200 г нежирної сметани

  • 15 г швидкорозчинного желатину

  • 2 ст. ложки цукрової пудри

  • 2 ст. ложки цукру

  • 0,5 скл. вершків.

Спробуйте також приготувати “Тірамісу” із сирним кремом.

Як приготувати сирно-черешневе суфле

  • Желатин залити гарячою водою (не окропом!), постійно помішуючи, щоб повністю розчинився.
  • Сир (якщо домашній, протерти через сито або змолоти у блендері) змішати зі сметаною, цукровою пудрою, ваніліном і вершками.
  • Додати охолоджений і повністю розчинений желатин, перемішати і розлити отриману масу у склянки або глибокі формочки.
  • Поставити в холодильник на 3-4 години.
  • З черешні видалити кісточки, засипати її цукром і проварити хвилин п’ять.
  • Цим соусом полити суфле і подавати до столу.

Рекомендуємо рецепт сирника з вишнею та мигдалем.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора