Сирне суфле з черешнею
Солодка черешня чудово поєднується з кисломолочним сиром. Для тих, хто прагне схуднути – це просто ідеальний десерт, адже цукру до нього можна й зовсім не додавати. А для ласунів, не обтяжених дієтою – справжня насолода.
Інгредієнти для черешневого суфле
400 г черешні
400 г знежиреного сиру
200 г нежирної сметани
15 г швидкорозчинного желатину
2 ст. ложки цукрової пудри
2 ст. ложки цукру
0,5 скл. вершків.
Спробуйте також приготувати “Тірамісу” із сирним кремом.
Як приготувати сирно-черешневе суфле
- Желатин залити гарячою водою (не окропом!), постійно помішуючи, щоб повністю розчинився.
- Сир (якщо домашній, протерти через сито або змолоти у блендері) змішати зі сметаною, цукровою пудрою, ваніліном і вершками.
- Додати охолоджений і повністю розчинений желатин, перемішати і розлити отриману масу у склянки або глибокі формочки.
- Поставити в холодильник на 3-4 години.
- З черешні видалити кісточки, засипати її цукром і проварити хвилин п’ять.
- Цим соусом полити суфле і подавати до столу.
Рекомендуємо рецепт сирника з вишнею та мигдалем.