Шоколадний торт з виноградом

Легкий і смачненький тортик з виноградом. Шоколадні коржі повністю насичуються сметанним кремом, а виноград в цьому поєднанні відіграє важливу роль – надає особливого, цікавого смаку і робить випічку гарною і спокусливою


Інгредієнти для торта

250 г шоколаду

3 ч. ложки кави

200 г вершкового масла

200 г цукру

4 яйця

2 ч. ложки ванільного цукру

3,5 скл. борошна

3 ч. ложки розпушувача

жир

виноград

Для крему:

500 г сметани

1 скл. цукру

2 п. згущувача

 

Спробуйте також приготувати торт “Наполеон” з кисломолочним сиром 

Як приготувати шоколадний торт з виноградом

Шоколад подрібнити.

Каву розчинити в 200 мл кип’ятку, додати шоколад, поставити на невеликий вогонь.

Варити, постійно помішуючи, доки шоколад розтопиться. Охолодити.

М’яке масло розтерти з цукром і ванільним цукром, додати яйця, збити.

З’єднати обидві суміші, перемішати.

Додати борошно, розпушувач і замісити не густе тісто.

Тісто розділити на 3 частини, викласти кожну на змащене жиром деко, розрівняти ложкою.

Кожен корж випікати приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Сметану збити з цукром і згущувачем.

Виноград вимити, розрізати кожну ягідку навпіл.

Коржі змастити кремом, перекласти половинками винограду. На верх торта також викласти виноград.

 

Рекомендуємо ще рецепт пісного фруктового торта

 

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного торта з виноградом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone