Риба у картопляному «кожушку»
Риба смажена у клярі, у борошняній паніровці або сухарях… Ви вважаєте, що всі ці рецепти дуже банальні, і хочете вигадати щось нове? Нічого вигадувати не треба! Саме час приготувати рибу у «кожушку» з картоплі.
Інгредієнти для рибної справи
півкілограма філе будь-якої риби
4-5 сирих картоплин
2 яйця
2 столові ложки лимонного соку
сіль, перець, зелень
Можете приготувати коропа із медом.
Як приготувати рибу у «кожушку»
- Підготувати рибу: філе помити, порізати на порційні шматки, розмішати з сіллю, перцем і лимонним соком.
- Почищену картоплю потерти на грубу тертку і відтиснути сік.
- Яйця збити і посолити.
- Кожен шматок риби класти у яйця, потому – обгортати у терту картоплю, притискаючи останню пальцями до шматків філе. Тоді класти у розігріту олію.
- Смажити, поки кожен шматок зарум’яниться з обох боків.
Рекомендуємо рецепт щуки з хроном.