Пісний салат з квасолі та буряка
Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, особливо в харчуванні. Якщо ви наважились провести Великий піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні.
Ingredients
300 грамів квасолі
300 г кисло-солодких яблук
150 г столового буряка
2 ст. ложки лимонного соку
сіль, перець
Спробуйте ще приготувати пісний салат з буряка і чорносливу.
Directions
- Квасолю замочити та відварити до готовності.
- Буряк відварити або спекти у духовці.
- Яблука порізати кубиками, відварений буряк ‒ соломкою.
- Додати відварену та охолоджену квасолю.
- Змішати усі складники та заправити олією й лимонним соком
- Посолити, поперчити до смаку.
Рекомендуємо також рецепт пікантної закуски з буряка та моркви.
Якщо вам сподобався рецепт пісного салату з буряка, квасолі та яблук, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте його в соціальних мережах.