Персиковий пиріг
Саме час приготувати на десерт ніжний і ароматний пиріг із персиками. Потіште себе і своїх близьких літньою випічкою, яка просто тане у роті.
Інгредієнти для пирога
4 яйця
100 грамів цукру
150 грамів вершкового масла
2 столові ложки молока
200 грамів сметани
1,5 склянки борошна
5 персиків.
ванілін
Радимо ще рецепт персикового пирога із сухарів.
Як приготувати персиковий пиріг
- Борошно і вершкове масло перетерти руками до утворення крихти. Додати 2 яйця та молоко і замісити тісто.
- Покласти його в холодильник на півгодини.
- Персики порізати на часточки, видаливши кісточки.
- Сметану змішати з 2 яйцями, цукром і ваніліном.
- Тісто розкачати і викласти у глибоку форму, зробивши бортики. На тісто викласти часточки персиків.
- Усе залити сметанною масою.
- Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 градусів, поки пиріг не зарум’яниться.
Можна також спекти яблучний пиріг з корицею.
Якщо вам посмакував рецепт персикового пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис в соцмережах.