Палички з кабачків
У сезон кабачків хочеться приготувати з них щось таке, чого ще ніколи не готували. Як варіант – хрусткі кабачкові палички у паніровці. Спробуйте – не пошкодуєте.
Інгредієнти для страви
6-7 молодих кабачків
3 яйця
панірувальні сухарі
150 грамів твердого сиру
сіль, спеції
Спробуйте ще приготувати кабачкові оладки.
Як приготувати кабачкові палички
- Кабачки порізати уздовж на четвертинки, посолити їх і додати спеції.
- Яйця збити, посолити. Шматочки кабачків обмочувати у яйця, потому – у сухарях. Викладати на деко, змащене олією.
- Зверху кабачки збризнути олією і поставити у духовку орієнтовно на півгодини. Готові кабачки повинні стати м’якими.
- Наприкінці випікання потерти їх твердим сиром.
Рекомендуємо також рецепт фаршированих кабачків.