Овочевий чізбургер

Це може бути закуска, гарнір або основна страва. Головний її плюс – надзвичайний смак і мало калорій. Занотовуйте рецепт чізбургера не простого, а овочевого.

Інгредієнти для овочевого чізбургера

Приготуйте також фігурні бутерброди.

Як приготувати овочевий чізбургер

  • Баклажани помити, нарізати кружельцями товщиною 0,4-0,5 см. Яйця розбити в миску, добре посолити, поперчити і розмішати вінчиком. Додати 1 ст. л. борошна і добре збити вінчиком. Баклажани обмакати в яйці і смажити на сковорідці до золотистого кольору.
  • Тим часом помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і нарізати кружельцями. Сир нарізати або потерти.
  •  Спершу викласти обсмажені баклажани. На баклажан викласти помідор. Посолити. Помідор накрити сиром.
  • Деко злегка змастити олією і викласти перекладені баклажани. Випікати в духовці за температури 180 градусів поки не розплавиться сир (приблизно 20-30 хв).

Радимо скуштувати гарячі бутерброди з картопляним пюре.

Якщо вам сподобався рецепт овочевого чізбургера, розкажіть про нього у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора