Німецький маковий сирник

Бажаєте чогось нетрадиційного, вишуканого і водночас простого? Тоді рецепт цього десерту – для вас. Перевірте лише, чи всі продукти є у холодильнику.

Інгредієнти для сирника

Спробуйте також рецепт маково-шоколадного пирога.

Як приготувати маковий сирник

  • Борошно розтерти з цукром та вершковим маслом. Має вийти маса у вигляді крихт.
  • Більшу половину цих крихт викласти у глибоку форму, в якій випікатиметься сирник, втрамбувати їх руками і поставити у холодильник.

    Тим часом готуємо начинку.
  • Молоко, цукор і масло змішати і закип’ятити. Додати сюди змелений мак і манку. Усе це перемішати, знову закип’ятити і залишити на хвилин 15-20.
  • Сир з яйцями збити блендером і викласти його у молочно-макову масу. Все ретельно перемішати. Начинка готова.
  • Тепер начинку викласти на охолоджене у формі тісто.
  • Поверх начинки висипати решту крихт.
  • Випікати близько години при температурі 180 градусів.

Радимо ще рецепт класичного львівського сирника.

Якщо вам посмакував рецепт німецького сирника з маком, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора