Манний хліб

Українців по праву вважають нацією хліборобів, але ми є й нацією чи не найбільших хлібоїдів. Асортимент хлібобулочних виробів в Україні налічує більш ніж тисячу найменувань та постійно розширюється. До вашої уваги ще один новий вид хліба.

Інгредієнти для манного хліба

  • 1 ч. ложка сухих дріжджів

  • по 1,5 ч. ложки солі і цукру

  • 200 г борошна

  • 100 г манки

  • 1 ст. ложка олії

  • 220 мл води

  • часник, прянощі

Спробуйте також ранкові крипси.

Як приготувати манний хліб

  • Змішати інгридієнти та замісити тісто (як дуже густа сметана). Поставити його в тепло на 45 хв.
  • Викласти на застелене пергаментом деко, трошки присипати борошном, розпластати.
  • Дати піднятися, змастити олією, посипати сухими травами, часником та запекти в духовці до готовності. Манка в хлібі не відчувається!

Скуштуйте також сирні “равлики” з мясним фаршем.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора