Манний хліб
Українців по праву вважають нацією хліборобів, але ми є й нацією чи не найбільших хлібоїдів. Асортимент хлібобулочних виробів в Україні налічує більш ніж тисячу найменувань та постійно розширюється. До вашої уваги ще один новий вид хліба.
Інгредієнти для манного хліба
1 ч. ложка сухих дріжджів
по 1,5 ч. ложки солі і цукру
200 г борошна
100 г манки
1 ст. ложка олії
220 мл води
часник, прянощі
Спробуйте також ранкові крипси.
Як приготувати манний хліб
- Змішати інгридієнти та замісити тісто (як дуже густа сметана). Поставити його в тепло на 45 хв.
- Викласти на застелене пергаментом деко, трошки присипати борошном, розпластати.
- Дати піднятися, змастити олією, посипати сухими травами, часником та запекти в духовці до готовності. Манка в хлібі не відчувається!
Скуштуйте також сирні “равлики” з м‘ясним фаршем.