Курячі стегенця у кефірі
М’ясо, мариноване у кефірі, виходить дуже ніжним і пікантним. Така страва підійде до будь-якого гарніру чи до овочів.
Інгредієнти для страви
750-800 грамів курячих стегенець
250 мілілітрів кефіру
7-8 зубків часнику
сіль
спеції
Рекомендуємо ще рецепт стегенець в йогурті.
Як приготувати стегна у кефірі
- М’ясо добре помити, посолити, додати спеції, часник і залити кефіром.
- Поставити для маринування у холодильник на 5-6 годин.
- Після цього викласти стегна на деко, полити їх маринадом і поставити у розігріту духовку на 45-50 хвилин.
- Випікати при температурі 180 градусів.
- На м’ясі повинна з’явитися рум’яна шкірочка – значить, воно готове.
Спробуйте також приготувати куряче філе по-китайськи.