Куряче м’ясо в картопляній “шубці”

Advertisment

Апетитне м’ясо в хрумкій картопляній скоринці. Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Особливо смакує гарячою і зі сметаною. Такий собі спрощений варіант приготування зразів з м’ясом. Смачно, швидко, ситно


Інгредієнти для страви

1 куряче філе

6 середніх картоплин

1 яйце

2 ст. ложки борошна

100 г твердого сиру

петрушка, сіль, перець

 

Рекомендуємо ще приготувати куряче філе з кисломолочним сиром

Advertisment

Як приготувати куряче м’ясо в картопляній “шубці

Куряче м’ясо порізати тонкими пластинками.

Обсмажити на олії 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

Картоплю почистити, натерти на великій тертці, віджати, додати яйця, борошно, сіль, перемішати.

В розігріту сковорідку влити олію, рівномірно розкласти картоплю, смажити 2-3 хвилини.

Перевернути і викласти на одну половину куряче м’ясо.

Зверху м’ясо посипати тертим сиром і зеленню, просмажити ще 2-3 хвилини, накрити іншою частиною і смажити з кожного боку ще по хвилині.

 

Рекомендуємо ще рецепт курячого філе у вершковому соусі

 

Якщо вам сподобався рецепт курячого м’яса в картопляній “шубці”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone