Куряче філе з кисломолочним сиром

Куряче філе – універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч цікавих та смачних страв. Цього разу пропонуємо вам рецепт курячого філе з кисломолочним сиром. Готується дуже швидко, філе виходить смачним, соковитим і надзвичайно ніжним. Така страва виручить вас, якщо на порозі неочікувані гості або не вистачає часу для приготування обіду чи вечері.


Інгредієнти для страви

4 курячих філе

200 грамів кисломолочного сиру

4 столові ложки молока

2 столові ложки олії

2 зубці часнику

1/2 чайної ложки куркуми

зелень

панірувальні сухарики

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати куряче філе у вершковому соусі.

Як приготувати куряче філе

Куряче філе промити і висушити, промокнувши паперовим рушничком. Зробити невеликий поздовжній надріз, формуючи “кишеньку”, у яку можна було б покласти начинку.

Кисломолочний сир пропустити через м’ясорубку.

Зелень можна використовувати будь-яку – кріп, петрушку чи зелену цибулю, усе залежить від вашого смаку. Зелень промити, просушити і дрібно порізати, перемішати з кисломолочним сиром.

Зубці часнику почистити і подрібнити, також покласти в сир, акуратно перемішати.

Молоко, куркуму, мелений чорний перець і сіль додати в начинку, вимішати, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілились по всій сирній масі.

Куряче філе нафарширувати сирною начинкою, обмазати олією і обваляти в панірувальних сухарях. Можна просто змазати олією або вершковим маслом.

Форму для запікання змазати олією і викласти нафаршироване куряче філе, відправити в розігріту духовку.

Випікати близько 20 хвилин при температурі 200º. Час від часу поливати куряче філе соком, який виділяється в процесі випікання.

Рекомендуємо також рецепт курячої домашньої шинки у бляшанці.

Приготуйте соковите куряче філе і діліться коментарями та рецептом в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone