Куряче філе у вершковому соусі

Куряче філе – корисне, дієтичне м’ясо, яке, до того ж, швидко готується. Воно завжди виручить, якщо до вас завітають неочікувані гості. З нього можна приготувати цікаві страви, одну з яких ми пропонуємо вам. Отже, рецепт приготування курячого філе у вершковому соусі.


Інгредієнти для страви

600 грамів курячого філе

200 грамів печериць свіжих або консервованих

200 грамів сметани або майонезу

150 грамів твердого сиру

2 столові ложки вершкового масла

2 зубці часнику

1 цибулина

сіль і перець до смаку.

 

Рекомендуємо також рецепт курячих грудок у часниковому соусі.

Як приготувати

Печериці порізати і обсмажити на вершковому маслі до готовності, посолити і поперчити. Все ретельно вимішати.

Якщо у вас консервовані печериці, їх не потрібно вже смажити, а лише порізати на шматочки.

Форму для запікання змазати вершковим маслом і викласти куряче філе, яке потрібно розрізати навпіл, посолити і поперчити. За бажанням можна додати свої улюблені приправи.

На філе викласти порізані печериці, а також цибулю, порізану тонкими напівкільцями.

Подрібнити часник і перемішати його зі сметаною. Отриманою сумішшю змастити цибулю і посипати все потертим на дрібній тертці сиром.

Форму для запікання розмістити в розігріту до 180º духовку приблизно на 40 хвилин. Час запікання залежить і від розміру курячого філе, тому варто спостерігати за процесом приготування.

 

Перегляньте також 8 оригінальних рецептів приготування курки.

А вам сподобався рецепт курячого філе у вершковому соусі? Збережіть його собі і не забудьте приготувати. Діляться своїми враженнями в коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone