Ковбаса, смажена у яйці

Рецепт цієї страви – із серії «дешево і сердито». Тут ще можна додати: «проте смачно і швидко». Замість традиційних бутербродів з ковбасою на сніданок, останню обсмажте у яйці.

Інгредієнти для страви

Радимо ще рецепт ліверної ковбаси.

Як приготувати ковбасу у яйці

  • Ковбасу поріжте пластинками.
  • В одній мисці збийте із сіллю яйця, в іншу насипте борошно.
  • Кожну пластинку ковбаси панірувати у борошні і занурювати у збиті яйця. З яєць викладати на розігріту з олією сковороду.
  • Обсмажувати з обох боків.

Можна також приготувати лаваш з сиром у яйці.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора