Кавове морозиво

Усім кавоманам рецепт присвячується. Пам’ятайте, що домашнє морозиво не може тривалий час зберігатися в морозильній камері, адже з часом воно кристалізується. Тому готуйте стільки десерту, скільки з’їсте за один раз.


Інгредієнти для кавового морозива

7 жовтків

150 г цукру

1 л 33% вершків

3 ст. ложки кави.

 

Радимо також приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.

Як приготувати кавове морозиво

Жовтки збити з цукром. Вершки довести до кипіння, але не кип’ятити.

Заварити дуже міцну каву, тоненької цівкою влити у вершки, постійно помішуючи.

По ложці ввести вершково-кавову масу у збиті жовтки, на дуже малому вогні довести суміш до кипіння, постійно помішуючи.

Щойно загусне, зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури, вилити у форми і поставити в морозилку, щогодини потрібно помішувати дерев’яною ложкою.

 

Скуштуйте також морозиво у домашніх умовах.

Вам сподобався рецепт кавового морозива? Напишіть про це у коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone