Кавове морозиво
Усім кавоманам рецепт присвячується. Пам’ятайте, що домашнє морозиво не може тривалий час зберігатися в морозильній камері, адже з часом воно кристалізується. Тому готуйте стільки десерту, скільки з’їсте за один раз.
Радимо також приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.
Як приготувати кавове морозиво
- Жовтки збити з цукром. Вершки довести до кипіння, але не кип’ятити.
- Заварити дуже міцну каву, тоненької цівкою влити у вершки, постійно помішуючи.
- По ложці ввести вершково-кавову масу у збиті жовтки, на дуже малому вогні довести суміш до кипіння, постійно помішуючи.
- Щойно загусне, зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури, вилити у форми і поставити в морозилку, щогодини потрібно помішувати дерев’яною ложкою.
Скуштуйте також морозиво у домашніх умовах.
Вам сподобався рецепт кавового морозива? Напишіть про це у коментарях.