Морозиво у домашніх умовах
Виявляється, морозиво вдома приготувати зовсім просто. Звісно, воно відрізнятиметься від магазинного. Зате скільки задоволення від того, що воно зроблене власноруч! А ще ви знатимете, що це морозиво абсолютно безпечне.
Інгредієнти для морозива
20 грамів вершкового масла
500 мілілітрів молока
склянка цукру
3 яєчні жовтки
ванілін.
Можете приготувати халву по-домашньому.
Як приготувати морозиво по-домашньому
- Жовтки відділити від білків і розтерти їх з цукром, влити молоко і перемішати. Додавши масло, суміш поставити на вогонь. Постійно помішуючи, витримати до того часу, поки зявляться ознаки закипання. Тобто рідина стане трішки густішою і почне парувати.
- Зняти з вогню, вилити у форму, в якій вона знаходитиметься у морозилці. Поки морозиво заморожуватиметься, його потрібно кілька разів перемішати.
- Подавати з фруктами, варенням, шоколадом.
Радимо також рецепт «Нутелли» у домашніх умовах.