Вершкове морозиво зі згущеним молоком
Якщо раніше саме морозиво було дефіцитом, то нині дефіцитом є якісна продукція з натуральної сировини. Виробники розфарбовують ласощі у яскраві кольори, надають їм різноманітних форм та екзотичних смаків. Хочете їсти морозиво без хімії – готуйте його власноруч. Ось рецепт.
Інгредієнти Інгредієнти для вершкового морозива
2 скл. вершків
1 скл. цукрової пудри
1 банка (370 г) згущеного молока
4 яйця
сік 2 лимонів (можна замінити мандаринами)
лимонна цедра
Радимо також приготувати полуничне морозиво.
Як приготувати морозиво зі згущеним молоком
- Вершки підігріти, ввести збиті з цукром жовтки, згущене молоко, сік лимонів, цедру.
- Додати окремо збиті білки в круту піну. Суміш розкласти у форми і поставити в морозильник.
- Можна додати шматочки фруктів чи ягід.
Скуштуйте також морозиво в домашніх умовах.
Якщо вам сподобався рецепт вершкового морозива зі згущеним молоком, напишіть про це у коментарях.