Вершкове морозиво зі згущеним молоком

Якщо раніше саме морозиво було дефіцитом, то нині дефіцитом є якісна продукція з натуральної сировини. Виробники розфарбовують ласощі у яскраві кольори, надають їм різноманітних форм та екзотичних смаків. Хочете їсти морозиво без хімії – готуйте його власноруч. Ось рецепт.


Інгредієнти для вершкового морозива

2 скл. вершків

1 скл. цукрової пудри

1 банка (370 г) згущеного молока

4 яйця

сік 2 лимонів (можна замінити мандаринами)

лимонна цедра.

 

Радимо також приготувати полуничне морозиво.

Як приготувати морозиво зі згущеним молоком

Вершки підігріти, ввести збиті з цукром жовтки, згущене молоко, сік лимонів, цедру.

Додати окремо збиті білки в круту піну. Суміш розкласти у форми і поставити в морозильник.

Можна додати шматочки фруктів чи ягід.
Скуштуйте також морозиво в домашніх умовах.

Якщо вам сподобався рецепт вершкового морозива зі згущеним молоком, напишіть про це у коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone