Імбирне печиво

Імбир – універсальний інгредієнт. Він додає особливого відтінку будь-якій страві – солодкій, солоній, кислій. Додати його можна до м’яса, риби, курки, рису, супів, випічки та напоїв. Але особливо смакує імбирне печиво.


Інгредієнти для печива

200 г борошна

1,5 ч. ложки соди

1 яйце

2 ч. ложки меленого імбиру

1 ч. ложка кориці

1 ч. ложка кардамону

1 ч. ложка гвоздики

по 100 г масла і цукру

3 ч. ложки меду.

 

Спробуйте приготувати просте шоколадне печиво.

Як приготувати імбирне печиво

Спеції потрібно змішати з борошном та содою.

В окремій посудині міксером збити масло та цукор, додати яйце та підігрітий мед.

До цієї суміші всипати борошно і ретельно перемішати.

Тісто швидко набуде темного коричневого кольору.

Після вимішування тісто потрібно на 2 год залишити у холодильнику.

Імбирне печиво випікати у добре розігрітій духовці 5–7 хв. Можна розмалювати цукровою помадкою.

 

Рекомендуємо випробувати рецепт печива “Мадлен”.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone