Печиво “Шоколадні тріщинки”

Мінімум продуктів – максимум задоволення. Легке у приготуванні печиво чудово смакуватиме з кавою або чаєм.

Ingredients

  • 1/2 склянки какао-порошку

  • 1 склянка цукру

  • 1/3 склянки соняшникової олії

  • 4 яйця

  • 2 чайні ложки ванільного екстракту

  • 2 склянки пшеничного борошна

  • 1 чайна ложка розпушувача

  • 1/2 чайної ложки солі

  • 1/2 склянки цукрової пудри

Directions

  • У мисці змішайте какао, цукор і олію. Збийте яйця в густу піну, додайте ваніль. Змішайте борошно, розпушувач і сіль; додайте все це до какао-суміші.
  • Накрийте тісто і поставте у холод не менше як на 4 години.
  • Розігрійте духовку до 175 градусів. Вистеліть деко пергаментним папером. Сформуйте з  тіста кульки завбільшки з волоський горіх. Вмокніть кожну кульку в цукрову пудру і викладайте на деко.
  • Випікайте в попередньо розігрітій духовці 10-15 хвилин. Дайте постояти на деко кілька хвилин, перш ніж викласти печиво на тарілку.

Спробуйте також приготувати домашнє вівсяне печиво.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора