Грибний суп з пекінською капустою

Легкий супчик без м’яса. Натомість гриби і пекінська капуста додають поживності і багатого смаку.

Ingredients

  • 4 середні картоплини

  • 200 г печериць

  • 200 г пекінської капусти

  • 1 цибулина

  • 1 морквина

  • 50 г вершкового масла

  • олія для смаження

Directions

  • Цибулю дрібно порізати, обсмажити на олії.
  • Моркву потерти на крупній тертці, додати до цибулі Тушкувати на малому вогні 10 хв.
  • Додати посічені гриби. Спочатку смажити на відкритій пательні хвилин 15, тоді додати масло, накрити кришкою і потримати на мінімальному вогні 10 хвилин.
  • Капусту пошаткувати не дуже дрібно, щоб не розварилася.
  • Картоплю нарізати тонкою соломкою, кинути в киплячу підсолену воду, проварити 7-10 хв. Додати обсмажені гриби, капусту, пасеровані овочі, варити до готовності картоплі.

Читати про властивості пекінської капусти та 9-ти інших її “родичів”.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора