Деруни з курятиною

Рецептів дерунів – безліч, і бувають вони різними: з усякими начинками, а найчастіше без начинки. Сьогодні ж пропонуємо приготувати деруни, у яких м’ясо є не начинкою, а компонентом тіста.

Інгредієнти для дерунів

Можна приготувати кремзлики по-гуцульськи.

Як приготувати деруни з курятиною

  • Картоплю почистити і стерти на грубу тертку. Куряче філе і цибулину перекрутити на м’ясорубку.
  • Картоплю, грудину, цибулю, яйця, борошно, сіль, перець добре розмішати, додати подрібнений часник.
  • На розігріту з олією сковороду викладати ложкою оладки і смажити.

Радимо також переглянути 15 рецептів простих і незвичних дерунів.

Якщо вам сподобався рецепт дерунів з курячим фаршем, будь ласка, прокоментуйте його та поширте у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора