«Чебуреки» з кабачків
Таких ви ще точно не їли! Тому швиденько на кухню готувати! Чебуреки того варті.
Інгредієнти для чебуреків
500 г кабачків
1 цибулина
2 ст. ложки подрібненого кропу
350 мл молока
2 яйця
фарш із вареної свинини зі смаженою цибулею.
250 г борошна
70 г олії
сіль, перець
Скуштуйте також чебуреки з черемшею.
Як приготувати чебуреки з кабачків
- Кабачки і цибулю натерти на тертці з невеликими отворами, додати молоко, яйця, борошно, сіль, олію і перець. Можна додати вичавлений зубець часнику, кріп.
- Ретельно перемішати, тісто має бути трохи густіше, ніж на млинці.
- М’ясо та смажену цибулю перемолоти, посолити і поперчити.
- Добре розігріти сковороду, змащену олією, влити порцію тіста, як на млинець, і викласти на один край начинку.
- Накрити начинку вільним краєм тіста і притиснути, щоб зафіксувати краї.
- Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.
Приготуйте також чебуреки з м‘ясом і зеленою цибулею.