«Чебуреки» з кабачків

Таких ви ще точно не їли! Тому швиденько на кухню готувати! Чебуреки того варті.

Інгредієнти для чебуреків

  • 500 г кабачків

  • 1 цибулина

  • 2 ст. ложки подрібненого кропу

  • 350 мл молока

  • 2 яйця

  • фарш із вареної свинини зі смаженою цибулею.

  • 250 г борошна

  • 70 г олії

  • сіль, перець

Скуштуйте також чебуреки з черемшею.

Як приготувати чебуреки з кабачків

  • Кабачки і цибулю натерти на  тертці з невеликими отворами, додати молоко, яйця, борошно, сіль, олію і перець. Можна додати вичавлений зубець часнику, кріп.
  • Ретельно перемішати, тісто має бути трохи густіше, ніж на млинці.
  • М’ясо та смажену цибулю перемолоти, посолити і поперчити.
  • Добре розігріти сковороду, змащену олією, влити порцію тіста, як на млинець, і викласти на один край начинку.
  • Накрити начинку вільним краєм тіста і притиснути, щоб зафіксувати краї.
  • Смажити на середньому вогні до золотистого кольору.

Приготуйте також чебуреки з мясом і зеленою цибулею.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора