Чебуреки з черемшею

Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. На ринку пучок черемші можна придбати всього за три гривні. А яка вона смачна!
Ingredients
- Інгредієнти для тіста
борошно
вода (гаряча)
олія
сіль, цукор
- Інгредієнти для начинки
картопля
черемша
зелена цибуля
сіль, перець
Рекомендуємо також приготувати грецький пиріг, у начинку якого можна покласти все, що знайдеться в холодильнику.
Directions
- Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику.
- Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу.
- Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.
- Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем).
- На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою).
- Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.