Яйця, фаршировані сиром та горіхами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як перетворити звичайні яйця у святкову страву. До того ж вона готується дуже швидко. Не дивно, що фаршировані яйця є однією з найпопулярніших закусок.
Інгредієнти для страви
6 яєць
50 грамів плавленого сиру
5 волоських горіхів
2 столові ложки майонезу
2 зубки часнику
Спробуйте також рецепт фаршированих яєць з червоною ікрою.
Як приготувати фаршировані яйця
- Яйця зварити круто. Коли охолонуть – почистити, розрізати кожне уздовж наполовину.
- Жовтки вийняти, розім’яти виделкою. Додати до них дрібно тертий сир, подрібнені часник і горіхи.
- Масу заправити майонезом, ретельно вимішати і наповнити нею половинки білків.
- Прикрасити можна зеленню або цілими половинками чи четвертинками горіхів, які покласти на кожну половинку яйця.
Радимо ще приготувати пиріг з яйцями і зеленою цибулею.