Ягідний соус до курячих ковбасок від “Галі Балуваної”

Сьогодні в нашому меню пікантний ягідний соус до курячих сосисок від “Галі Балуваної”. Так, як зараз сезон ягід, хочемо поділитись перевіреним рецептом заправки до ковбасок з червоної смородини, абрикосів, ожини, аґрусу та малини в польових умовах, точно сподобається вам та вашим друзям.

З ягід можна готувати не лише десерти, а й дещо серйозніше, наприклад соус до сирних ковбасок гриль. Особливо такий спосіб приготування підійде тим, хто не зовсім любить або ж не вміє готувати, адже не потрібно жодних навичок та хитрощів, а з сосисками гриль від “Галі Балуваної” страва набуде нереального смаку.

Приготуйте тушені реберця в пивному соусі.

Як приготувати соус до ковбасок гриль

Щоб урізноманітнити смак сосисок на пікніку, часто використовують різноманітні заправки, які потрібно купити чи приготувати завчасно, але ми пропонуємо приготувати приправу із ягід власними руками в лісі, погодьтесь, це набагато краще, аніж магазинний продукт, який підкреслить смак курячих ковбасок гриль і додасть їм оригінальних смакових ноток.

Спеціально для вас ми підготували відео-рецепт смачного літньої приправи з ягід на природі. Вам не знадобиться тепер “ламати” голову над тим, чим годувати компанію. Сміло беріть ковбаски на будь який пікнік, готуйте соус за нашим рецетом і залишитесь не лише ситими а й задоволеними. А готувати його простіше простого.

Спробуйте ще 9 найкращих соусів до м’яса

Інгредієнти для соусу

  • Ожина

  • Абрикос

  • Червона смородина

  • Малина

  • Аґрус

  • Вино

  • Спеції: сіль, перець, копчена паприка

  • Оливкова олія

  • Вершкове масло

Спробуйте соуси зі смородини

Приготування ягідного соусу

  • Розпалюємо мангал, кладемо решітку. На сковороді смажимо цибулю, додаємо спеції.
  • Першим додаємо абрикос. Він довше готується. Далі йдуть ягоди: ожина, абрикос, порічки, аґрус, малина.
  • Коли бачимо, що всі інгредієнти подружилися додаємо домашнє вино і тушкуємо 1 годину.

Рекомендуємо мексиканські тако з куркою.

Ягоди обов’язково мають бути свіжими та якісними, адже з зіпсованих ягід, вийде зіпсована страва. Готовність соусу визначається за його структурою, він повинен загуснути, в такому разі він готовий. Якщо у вас він вийшов рідкий, виправити це можете за допомогою кукурудзяного крохмалю, розвівши його у холодній воді. Після чого, додайте до заправки, і протушкуйте ще кілька хвилин.

Для гострішого смаку та пікантності, можна додати стручок перцю чилі в сковорідку. Вино краще підійде червоне сухе. За рахунок червоної смородини, заправка набуде легкої кислинки і яскравого червоного кольору. Навіть ті, хто вважає що сосиски надто банально, змінить свою думку приготувавши їх в ягідному соусі за нашим рецептом.

Якщо вам посмакував рецепт ягідного соусу до курячих сосисок від “Галі Балуваної” будь ласка, поділіться враженнями в коментарях та поширте перепис у соціальних мережах.

На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.

Теги: