04.08.2020

Фуд-блогери | 5 кращих кулінарних YouTube каналів

Топ кращих food блогерів України

Незнаєте що приготувати, де смачно повечеряти або як здивувати гостей неймовірною вечерею з простих інгрідієнтів? Сьогодні ми підготували для вас топ-5 food блогерів України на YouTube, за якими варто стежити.

Food-блогери не починають прийом їжі без яскравих фото, вражають кулінарними шедеврами, не витрачаючи на це багато коштів. Вони діляться лише перевіреними рецептами страв, корисними порадами та лайфхаками, які допоможуть кожній домогосподарці приємно здивувати свою родину та гостей. Переважно це покрокова інструкція приготування їжі з коментарями від самих блогерів.

Погодьтесь, не кожен може приготувати обід чи вечерю на рівні з шеф-поварами елітних ресторанів, при цьому зробити такі кадри, які надихнуть до власних шедеврів кулінаріїї. Інтернет видання “Їсти” пропонує топ-5 кращих блогерів на YouTube, які варті вашою уваги.

Ievgen Klopotenko

Євген Клопотенко — кулінарний експерт та власник книги “«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати». Він переконаний, що не потрібно багато часу та коштів, щоб приготувати страву, після якої хочеться жити. Але хоче щоб люди навчилися їсти по-іншому, і завдяки цьому стали щасливішими.

Свій іменний канал Євген започаткував у 2016 році. В ньому він ділиться власними кулінарними шедеврами, які з легкістю можна повторити в домашніх умовах. На каналі постійно з’являються нові відео-рецепти та поради, як зробити їжу ще смачнішою та унікльнішою. Шеф-повар впевнений що готувати — це дуже просто. На каналі IevgenKlopotenko ви знайдете безліч цікавих рецептів та порад.

Стейк лосося з соусом голандез

How to cook that?

YouTube блогери Максим Нікітін та Андрій Поліщук нещодавно створили кулінарний канал, в якому висвітлюють процес приготування різних страв на природі, і який швидко набирає популярність. Адже страви обирають лише ті, якими цікавляться, проте яких мало на Ютубі. Плюсом є те, що в роликах готують без коментарів, лише звуки природи та шкварчання їжі, таким чином процес приготування може зрозуміти не лише українська аудиторія, а й зарубіжна. А ще, текстове оформлення також адаптоване під мову користувачів.

Ролики виходять щотижня, і на каналі How to cook that вже 10 кулінарних відео-роликів, які варті вашої уваги, адже Максим та Андрій роблять з простих рецептів справжні шедеври, які готують в польових умовах. Останнім був ягідний соус до курячих ковбасок від “Галі Балуваної”. Приєднуйтесь до каналу і готуйте на природі із задоволенням!

Ягідний соус до ковбасок гриль від “Галі Балуваної”

FOOD like ART

Відеоблогер Ольга Лящук ділиться своїми враженнями та навичками в сфері кулінарії. На своєму каналі в YouTube дівчина розповідає як цілий місяць можна готувати наприклад, яйця чи бараболю і кожного дня це буде нова та повноцінна страва. Способів приготування – безліч, тому можна постійно готувати щось нове та особливе.

Влог поділений на тематичні розділи: сніданки, другі страви, несолодка випічка, десерти та інше. До того, є окремий розділ про правильне приготування різних соусів та тіста. Також, Ольга почала знімати відео у форматі stop-motion. На каналі FOOD like ART ви знайдете не лише багато смачних рецептів, а й поради.

Оладки шоколадно-бананові

Ольга Матвей

Вітома food блогерка Ольга Матвей ділиться новими, смачними та простими рецептами домашніх страв. Її ролики несуть позитив і заряджають енергією глядачів, вона вчить як закохатись в приготування їжі, не дивлячись на свій вік, Ольга вже є авторкою  інтерактивної книги «Про їжу з любов’ю». Хоча починала вона з приготування десертів на замовлення, проте з часом створила канал на YouTube? який користується неабиякою популярністю.

На каналі лише перевірені рецепти страв, адже перед зйомкою, вона кілька разів готує їх, і лише тоді викладає на сторінку. Відео виходять щосереди та суботи. У блогерки майже 4 млн. підписників. У влозі Ольги Матвей ви знайдете реепти смачної випічки, супів, консервації та багато іншого. Спробуйте також приготувати смачний кабачковий рулет з грибами.

Кабачковий рулет з грибами

Готовим с Оксаной Пашко

Оксана Пашко українська фуд-блогерка, яка вчить дивувати своїх близьких цікавими, але простими рецептами.Її канал налічую 1,81 млн. підписників. Плюсом є те, що відео виходять сім разів на тиждень. Отже, “ламати” голову, що приготувати для своєї родини вам не знадобиться. Серед її рецептів – безліч різноманітних закусок, основних страв, десертів та салатів.

На відміну від багатьої інших блогерів, в кадрі її нема, лише голос та руки. А ще вона проводить майстер-класи з виготовлення фігурних виробів мастикою та як красиво прикрасити ваші десерти. В влозі “Готовим с Оксаной Пашко” ви ще знайдете рецепти вечері нашвидкоруч. Пропонуємо один з них.

Що потрібно готувати з філе

Залишити коментар

Your email address will not be published.