Мексиканські тако (tacos) | Рецепт з куркою

Сьогодні я розповім вам як приготувати мексиканські тако з філе курки та м’яти. А ще, простий рецепт тіста для приготування мексиканського tacos на природі.

Хоча можна і купити готові коржі, але куди краще домашні, приготовані прямо на вогні в лісі,які готуються дуже швидко та легко, лише: борошно вода, сіль та паприка.

Тако – традиційна страва в Мексиці, яка дуже полюбилась і українцями. Адже приготування займе кілька хвилин, але яку смакоту ви отримаєте у кінцевому результаті. Це практичний та економний рецепт, який підійде до будь-якого столу

Як приготувати тако з куркою в лісі

Інгрідієнти для цієї страви можна знайти будь-де, до того, їх можна варіювати між собою, додавати різне м’ясо, овочі, зелень та навіть морепродукти. Але ми підготували для вас перевірений рецепт смачного tacos з курятиною та соусом табаско на грилі в лісі. Записуйте та готуйте ідеальний курячий тако разом з нами.

Інгредієнти для тако

  • Куряче філе

  • М’ята

  • Сіль

  • Кефір

  • Зелена молода цибуля

  • Перець фарширований сиром

  • Кукурудзяне борошно

  • Копчена паприка

  • Паніруувальні сухарі

  • Солодкий перець

  • Перець чилі

  • Помідор

  • Олія

  • Соус табаско

  • Кукурудза

як Приготувати тако на природі

  • Куряче філе нарізаємо на невеликі шматки, додаємо перетерті з сіллю листя м’яти, перемішуємо, рівномірно розпроділяючи суміш по м’ясу. Заливаємо кефіром, ще раз перемішуємо, залишаємо маринуватись.
  • Для основи тако ми обрали солодкий перець фарширований пікантним сиром. Його старанно подрібнюємо, додаємо зелену цибулю, і перетираємо до пастоподібного стану.
  • В кукурудзяне борошно додаємо сіль, копчену паприку та воду, замішуємо тісто.
  • Поки тісто відпочиває, займемося куркою. Її обсмажуємо у фритюрі, попередньо обвалявши у панірувальних сухарях.
  • З тіста формуємо тортильї, та осмажуємо прямо на грилі, з двох сторін. Коли тортилья запеклась, формуємо з неї заготовку для тако.
  • Підготуємо овочевий салат – солодкий перець, помідори та кукурудза гриль. Все перемішуємо з додаванням невеликої кількості олії та приправляємо соусом табаско.
  • Змащуємо тортилью пастою з перцю, накладаємо курятину, зверху – гострий салат!

Традиційна тортилія готуюється з кукурудзяного борошна, але українці стали використовувати і пшеничне, тому можете експериментувати. Такою стравою можете балувати навіть дітей, лише зменшіть кількість соусів, а гострий перець взагалі не додавайте.

Перед вживанням можна вмочити в сметанний соус: з’єднайте сметану часник, сіль, перець та зелень. Якщо у вас не знайшлося соусу табаско, його можна замінити гострим перцем. В кінці приготування можете зможити трішки лимонним соком, для легкої кислинки. Подавати варто гарячими, так вони найсмачніші.

На нашому youTube каналі “How to Cook That” — ви знайдете ще більше смачних та оригінальних рецептів на природі.

Теги: