Яблучна шарлотка з безе
Шарлотка – це швидко і смачно, а з безе – це ще й вишукано. Така шарлотка виходить святковіша, ніж звичайна з яблуками. Це, можна сказати, уже майже торт. Як її приготувати вам розкаже “Їсти”. Отож, рецепт приготування шарлотки з яблуками та безе.
Інгредієнти для шарлотки
Можна ще приготувати шарлотку з яблуками та корицею.
Рецепт приготування шарлотки з безе
- Спочатку готуємо тісто. Яйця збиваємо з цукром, додаємо розпушувач і борошно. Обережно вимішуємо ложкою.
- Яблука почистити, вийняти серцевини і порізати на шматочки.
- Форму для випікання змастити вершковим маслом, посипати борошном і вилити у неї тісто. Зверху викласти яблука.
- Випікати при температурі 180 градусів. Готовність бісквіта перевіряти дерев’яною паличкою.
- Вийняти шарлотку з духовки і вилити безе.
- Для цього, поки шарлотка печеться, збити білки у міцну піну, всипати цукор і ще трохи збити.
- Шарлотку з безе поставити у духовку, розігріту до температури 150 градусів. Пекти, поки поверхня безе не затвердіє (хвилин 25-30).
Спробуйте ще рецепт шарлотки зі сливами.
Яблучна випічка – це не просто швидкий рецепт, це улюблена страва в багатьох сім`ях. Чекаємо на коментарі, щодо цього рецепту шарлотки.