Свинячі реберця з духовки
Ця страва не вимагає особливих зусиль. Зате виходить смачною, соковитою. Вдало поєднується із будь-яким гарніром. Підійде і до святкового столу, і для сімейної вечері.
Інгредієнти для страви
1 кг свинячих реберець
сіль, перець
порошок гірчиці
часник
інші спеції на свій смак.
Також рекомендуємо рецепт сиро-в’яленої полядвиці.
Як приготувати ребра у духовці
- Шматочки порубаних ребер посолити, скласти у миску і поставити хоча б на добу у холодильник.
- Вийняти з холодильника, поперчити, натерти гірчицею, перцем, додати інші спеції, окрім часнику. Поставити знову в холодильник на кілька годин.
- Перед самим запіканням м’ясо натерти подрібненим часником, скласти у рукав для запікання і поставити у розігріту духовку.
- Пекти при температурі 180-200 градусів 1-1,5 години. Готовність перевіряти, встромлюючи ніж. Якщо він легко входить у м’ясо – значить, воно готове.
Радимо ще рецепт свинячих реберець з томатним соусом.