Суха заправка з перцю і помідорів
Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.
Рекомендуємо ще рецепт домашньої заправки до борщу
Directions
- Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.
- Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.
- Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.
Спробуйте ще приготувати холодну заправку з перцю
Якщо вам сподобався рецепт сухої заправки з перцю і помідорів, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.