22.09.2016

Суха заправка з перцю і помідорів

Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.

Інгредієнти

Рекомендуємо ще рецепт домашньої заправки до борщу

Приготування

  • Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.
  • Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.
  • Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.

Спробуйте ще приготувати холодну заправку з перцю 

Якщо вам сподобався рецепт сухої заправки з перцю і помідорів, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.