Грушеве варення з маком
Доки пора заготівлі продуктів на зиму у розпалі, пропонуємо актуальний і оригінальний рецепт дещо незвичного, але дуже гарного на вигляд і смачного варення. Зрештою, це готова начинка до булочок, круасанів, млинців
Рекомендуємо також рецепт апельсинового джему із кабачків
Directions
- Груші помити, розрізати навпіл, очистити від серцевини, порізати кубиками і скласти в каструлю.
- З лимона вичавити сік, полити ним груші, додати цукор. Лишити на ніч.
- Мак обсмажити в сухій сковорідці, постійно помішуючи.
- Поставити каструлю з грушами на вогонь, довести до кипіння і варити ще 15 хвилин.
- Додати мак і ванільний цукор, проварити ще 15 хвилин.
- Розлити у стерильні банки і закатати.
Спробуйте також приготувати апельсинове варення в хлібопічці
Якщо вам сподобався рецепт грушевого варення з маком, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.