09.10.2015

Сирники в духовці

Ті самі сирники, тільки не плавають в олії і не вимагають стояння біля гарячої пательні. Рецепт особливо доречний до сніданку: поставили деко з сирниками у духовку, пішли займатися ранковим процедурами, повернулися – а сніданок уже готовий. Залишиться тільки чай запарити.

Інгредієнти для сирників

  • 1 кг кисломолочного сиру

  • 2 яйця

  • 150 г манної крупи

  • 150 г борошна

  • щіпка солі, цукор, ванілін, кориця на смак.

Рекомендуємо також приготувати сирники з шоколадом.

Як приготувати сирники в духовці

  • Сир пропустити через м’ясорубку або збити в блендері, щоб не було крупинок.
  • Додати манну крупу, залишити для набухання на 15 хвилин.
  • Всипати борошно, цукор, сіль, ваніль, додати яйця, добре вимішати.
  • Руками, змоченими в олії, сформувати кульки, панірувати їх в манці і викладати на деко, застелене пергаментом.
  • Поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати до зарум’янення.
  • Дістати сирники з духовки, подати зі сметаною, варенням або шоколадним сиропом.

Спробуйте ще рецепт сирників з маком.

Якщо вам посмакував рецепт сирників у духовці, поділіться ним з друзями у соціальних мережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.