09.10.2015

Болгарський перець маринований з медом

Перевірений і гарантовано вдалий рецепт маринованого перцю. Кисло-солодкі шматочки перцю з легким присмаком меду, заготовлені на зиму, просто універсальна страва: чудово смакують і в салатах, і до гарніру, і у якості закуски. А як яскраво виглядає маринований перець на святковому столі! Тож найкраще в баночки класти жовто-помаранчеві перчинки.

Інгредієнти для маринованого перцю

Рекомендуємо ще рецепт перцю, фаршированого капустою.

Як приготувати маринований перець з медом

  • Перець помити, видалити плодоніжки, розрізати кожну перчинку вздовж на 4-6 частин.
  • З води, цукру, оцту, солі та меду зварити маринад.
  • Залити киплячим маринадом порізаний перець і дати постояти 10 хвилин, щоб розм’як.
  • У підготовлені 0,5-літрові банки покласти по 4 горошини і 1 зубку часнику, зверху викладати шматочки перцю, залити маринадом по вінця, накрити кришками.
  • Стерилізувати 0,5-літрові банки з перцем 7 хвилин і закатати.

Спробуйте також приготувати болгарський перець фарширований сиром та морквою.

Сподобався рецепт маринованого болгарського перцю з медом? Поділіться враженнями у коментарях. Нам цікаво знати вашу думку.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.