10.07.2015

Сирний суп з перцем і куркою

Плавлений сирок абсолютно змінює смак супу, робить його вершковим, неймовірно ніжним. Спробуйте свій звичайний суп зробити сирним і додати до нього кольоровий болгарський перець!

Інгредієнти для супу

  • 200 г плавленого сиру «Дружба»

  • 250 г курячого філе

  • 350 г болгарського перцю

  • 300 г картоплі

  • цибулина

  • морквина

  • 50 г масла

  • 2–3 зубці часнику, зелень.

Спробуйте також приготувати легкий кабачковий суп.

Як приготувати сирний суп

  • Куряче філе залити холодною водою (2 л), довести до кипіння, зібрати піну, трохи посолити і варити приблизно 20 хв.
  • Цибулю і моркву порізати дрібними кубиками, картоплю – середніми, перець – короткою соломкою.
  • Відварене куряче філе вийняти з каструлі, нарізати шматками і знову викласти в каструлю з бульоном.
  • Цибулю і моркву спасерувати на вершковому маслі. До киплячого бульйону додати картоплю, проварити 10 хв, додати перець, варити ще 5 хв, потім додати моркву і цибулю.
  • Поступово вкидати нарізаний кубиками сир, постійно помішуючи ложкою до повного розчинення сиру. Суп за потребою досолити, поперчити, можна додати вичавлений часник. Довести до кипіння і відставити з вогню.
  • Гарячий суп розлити в порційні тарілки і посипати січеною зеленню.

Скуштуйте також дієтичний суп із броколі.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.