Суп з копченою ковбасою та плавленим сирком

Найбагатший смаком супчик нашвидкуруч. Готувати його – просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості. Головне – заздалегідь підготувати інгредієнти, щоб усе було під рукою. А далі – все швидко і за рецептом.
Інгредієнти для супу з ковбасою та сиром
100 г копченої ковбаси
2 плавлених сирки
1 морквина
1 цибулина
4 картоплини
1 ст. ложка меленої паприки
2 ст. ложки томатної пасти
олія або вершкове масло для смаження
сіль, чорний перець, зелень за смаком
Спробуйте також приготувати суп із квасолею та сосисками.
Як приготувати суп з плавленими сирками та ковбасою
- Поставити на вогонь каструлю з водою (1,5–2 л). Коли закипить, вкинути туди нарізану маленькими кубиками картоплю.
- Ковбасу порізати соломкою, трішки підсмажити її на розігрітій пательні в невеликій кількості олії або вершкового масла (не пересушити!). Вийняти ковбасу, покласти в каструлю з супом.
- Дрібно порізати цибулю і підсмажити на тій же пательні, при потребі додати олії чи вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, додати потерту на крупній тертці моркву, смажити на маленькому вогні 7-10 хвилин.
- Додати мелену паприку, дрібно порізаний часник, томатну пасту, добре розмішати, дати закипіти і буквально відразу ж викласти засмажку в киплячий суп, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Посолити, поперчити.
- Сирки потерти на крупній тертці, додати в суп. Щоб добре розчинилися, кілька разів ретельно перемішати.
- Коли сирки повністю розчиняться, а суп побіліє, додати дрібно порізану зелень і вимкнути вогонь.
- Подавати відразу. Найкраще смакує з грінками, натертими часником.
Ще спробуйте рецепт сирного супу з фрикадельками в мультиварці.
Як вам рецепт супу з плавленим сирком та копченою ковбасою? Поділіться враженнями у коментарях. Нам важливо знати вашу думку.