Рулет з грибами і болгарським перцем
Їжа повинна бути не тільки корисною, ситною і смачною. Вона має бути ще й красивою. Наприклад, як цей кольоровий рулет. Скуштуйте!
Інгредієнти для рулету
2 курячих філе (по 300 г кожне)
200 г грибів (лісових або печериць)
100 г твердого сиру
1 яйце
150 г болгарського перцю
по 1 ст. ложці меду та соєвого соусу
1 ч. ложка паприки
олія
Спробуйте також приготувати рулет з плавленим сиром “Ніжність”.
Як приготувати рулет з курятини
- Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе. Його надрізати повздовж і розгорнути як книжку, накрити харчовою плівкою і добре відбити (пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м’яса, щоб не прорвати волокна).
- Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і поставити в холодильник.
- Приготувати начинку: гриби нарізати невеликими шматками (лісові треба попередньо відварити), підсмажити на олії і посолити. Перець нарізати короткою соломкою, сир натерти, яйце збити у густу піну. Усе перемішати.
- На застелену харчовою плівкою дошку (не забувайте плівку скропити водою) викласти два шматки відбитого філе, так щоб один трошки накривав інший, і в місці накладки відбити. Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет.
- На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу і на великому вогні з кожного боку обсмажити його до рум’яної скоринки.
- Приготувати соус: змішати соєвий соус, паприку і мед.
- Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути і поставити рулет в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 30 хв.
Приготуйте також рулет з курятини “Мармуровий”.