Рулет з грибами і болгарським перцем

Їжа повинна бути не тільки корисною, ситною і смачною. Вона має бути ще й красивою. Наприклад, як цей кольоровий рулет. Скуштуйте!

Інгредієнти для рулету

  • 2 курячих філе (по 300 г кожне)

  • 200 г грибів (лісових або печериць)

  • 100 г твердого сиру

  • 1 яйце

  • 150 г болгарського перцю

  • по 1 ст. ложці меду та соєвого соусу

  • 1 ч. ложка паприки

  • олія

Спробуйте також приготувати рулет з плавленим сиром “Ніжність”.

Як приготувати рулет з курятини

  • Дошку застелити харчовою плівкою, скропити її водою, викласти філе. Його надрізати повздовж і розгорнути як книжку, накрити харчовою плівкою і добре відбити (пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м’яса, щоб не прорвати волокна).
  • Відбиті філе з обох боків посолити і поперчити. Викласти на тарілку, прикрити харчовою плівкою і поставити в холодильник.
  • Приготувати начинку: гриби нарізати невеликими шматками (лісові треба попередньо відварити), підсмажити на олії і посолити. Перець нарізати короткою соломкою, сир натерти, яйце збити у густу піну. Усе перемішати.
  • На застелену харчовою плівкою дошку (не забувайте плівку скропити водою) викласти два шматки відбитого філе, так щоб один трошки накривав інший, і в місці накладки відбити. Посередині викласти начинку і за допомогою харчової плівки загорнути в рулет.
  • На розпечену сковорідку з олією викласти рулет швом донизу і на великому вогні з кожного боку обсмажити його до рум’яної скоринки.
  • Приготувати соус: змішати соєвий соус, паприку і мед.
  • Обсмажений рулет викласти на фольгу, полити соусом. Фольгу загорнути і поставити рулет в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати 30 хв.

Приготуйте також рулет з курятини “Мармуровий”.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора