Студентська квасолева зупка з сосисками

Поділитись публікацією:

Ситний і красивий обід з мінімуму продуктів. Саме те, що треба, аби нагодувати велику студентську сім’ю.

Ingredients

  • 1 склянка білої або червоної квасолі

  • 4 картоплини

  • 1 велика морквина

  • 1 цибулина

  • сосиски – по одній на кожну порцію

  • 1 ч. ложка меленої паприки

  •   оливкова олія для смаження

  • сіль, цукор, перець за смаком

Рекомендуємо студентству також приготувати суп з кльоцками.

Directions

  • Квасолю замочити у воді на кілька годин, щогодини змінюючи воду. Зварити до готовності.
  • Цибулю і моркву почистити, дрібно порізати і обсмажити на середньому вогні в оливковій олії до м’якості. Додати щіпку солі та цукру.
  • Налити воду в каструлю, довести до кипіння.
  • Картоплю порізати маленькими кубиками, вкинути у киплячу воду, варити до готовності.
  • Додати квасолю, цибулево-морквяну підсмажку, довести суп до кипіння, посолити, поперчити.
  • Окремо змішати солодку паприку з 1 ст. ложкою оливкової олії.
  • Сосиски почистити і зробити поперечні надрізи по всій довжині. Змастити паприковою олією і запекти в гарячій духовці (200 градусів) протягом 5 хвилин.
  • Налити в тарілку суп, зверху викласти печену соску, посипати зеленню.
Максим Нікітін
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Схожі публікації

Печиво “Горішки” з бюджетною начинкою — рецепт замість згущеного молока

Що використати замість згущеного молока – простий рецепт начинки з доступних інгредієнтівНу от перше питання. Начинка. Бо класичний...

Домашній Наполеон за 1 годину — простий крем без дорогих вершків, покроковий рецепт

Чому саме заварний крем: економія і смакНу от перше питання. Крем. Бо багато хто каже що справжній Наполеон...

Соління на Новий рік 2026 — ТОП-3 банки консервації для святкового столу

Чому соління — це не просто закуска, а порятунок столуНу от перше питання. Навіщо? Бо можна ж обійтися...

Квашена капуста на святковий стіл — як зберегти хрусткість, секрети подачі 2026

Чому взагалі капуста втрачає хрусткість: розбираємося в причинахНу от перше питання. Фізика процесу. Бо багато хто каже "капуста...