Студентська квасолева зупка з сосисками
Ситний і красивий обід з мінімуму продуктів. Саме те, що треба, аби нагодувати велику студентську сім’ю.
Ingredients
1 склянка білої або червоної квасолі
4 картоплини
1 велика морквина
1 цибулина
сосиски – по одній на кожну порцію
1 ч. ложка меленої паприки
оливкова олія для смаження
сіль, цукор, перець за смаком
Рекомендуємо студентству також приготувати суп з кльоцками.
Directions
- Квасолю замочити у воді на кілька годин, щогодини змінюючи воду. Зварити до готовності.
- Цибулю і моркву почистити, дрібно порізати і обсмажити на середньому вогні в оливковій олії до м’якості. Додати щіпку солі та цукру.
- Налити воду в каструлю, довести до кипіння.
- Картоплю порізати маленькими кубиками, вкинути у киплячу воду, варити до готовності.
- Додати квасолю, цибулево-морквяну підсмажку, довести суп до кипіння, посолити, поперчити.
- Окремо змішати солодку паприку з 1 ст. ложкою оливкової олії.
- Сосиски почистити і зробити поперечні надрізи по всій довжині. Змастити паприковою олією і запекти в гарячій духовці (200 градусів) протягом 5 хвилин.
- Налити в тарілку суп, зверху викласти печену соску, посипати зеленню.