03.09.2015

Шоколадно-горіхова паста

Рецепт, від якого всі будуть у захваті. Та особливо тішитимуться діти. Приготувати густу, солодку, ароматну пасту з горіховим смаком зовсім нескладно. І головне – вона на 100% натуральна. Що тут скажеш? “Нутелла” відпочиває!

Інгредієнти для шоколадно-горіхової пасти

Скуштуйте також “Нутеллу” в домашніх умовах.

Як приготувати шоколадно-горіхову пасту

  • Горіхи подрібнити у комбайні чи на м’ясорубці.
  • У каструлю з товстим дном влити молоко, додати цукор, подрібнені горіхи, масло, какао, ванілін та борошно, розмішати, довести до кипіння і варити 5 хв на маленькому вогні, постійно помішувати.
  • Після охолодження паста стане густою.

Приготуйте також “Нутеллу” по-простому.

Вам подобаються кулінарні експерименти та страви, які можна приготувати в домашніх умовах? Вам посмакував рецепт шоколадно-горіхової пасти? Будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.