Шоколадно-горіхова паста

Рецепт, від якого всі будуть у захваті. Та особливо тішитимуться діти. Приготувати густу, солодку, ароматну пасту з горіховим смаком зовсім нескладно. І головне – вона на 100% натуральна. Що тут скажеш? “Нутелла” відпочиває!
Інгредієнти для шоколадно-горіхової пасти
1,5 скл. волоських або будь-яких інших горіхів горіхів
250 г молока
1 скл. цукру
2 ст. ложки вершкового масла
2 ст. ложки какао
2 ст. ложки борошна
ванілін.
Скуштуйте також “Нутеллу” в домашніх умовах.
Як приготувати шоколадно-горіхову пасту
- Горіхи подрібнити у комбайні чи на м’ясорубці.
- У каструлю з товстим дном влити молоко, додати цукор, подрібнені горіхи, масло, какао, ванілін та борошно, розмішати, довести до кипіння і варити 5 хв на маленькому вогні, постійно помішувати.
- Після охолодження паста стане густою.
Приготуйте також “Нутеллу” по-простому.
Вам подобаються кулінарні експерименти та страви, які можна приготувати в домашніх умовах? Вам посмакував рецепт шоколадно-горіхової пасти? Будь ласка, напишіть про свої враження у коментарях.