«Нутелла» в домашніх умовах
Ідеально смакує з батоном або булкою із чаєм або кавою зранку. Пригощайтеся!
Інгредієнти для нутелли
Приготуйте також Нутеллу по-простому.
Як приготувати нутеллу
- Всипати у глибоку миску цукор, какао та борошно. Потім поступово влити молоко, постійно помішуючи, щоб не утворювалися згустки.
- Перемішану масу перелити до каструлі і поставити на вогонь.
- Потрібно довести суміш до кипіння на малому вогні.
- Тепер додати подрібнені горіхи та масло. Ядра можна використовувати будь-які: арахіс, волоські чи фундук.
- Нутеллу потрібно варити на малому вогні, постійно перемішуючи, щоб не підгоріла, до моменту, коли рідина набуде потрібної консистенції.
- Готову нутеллу охолодити і зберігати в банці з кришкою у холодильнику.