03.09.2015

Тістечко «Наполеон»

“Наполеон” з Наполеоном насправді не має нічого спільного. Але якби Наполеон скуштував “Наполеон”, високо оцінив би цей десерт.

Інгредієнти для тістечка

  • 2 скл. борошна

  • 2 жовтки

  • 1 ч. ложка амоняку

  • 4 ст. ложки сметани

  • 0,5 скл. цукру.

  • Для крему:
  • 0,5 л сметани

  • 3–4 ст. ложки цукрової пудри

  • горіхи або вишні без кісточок.

Приготуйте також тістечко “Картопля”.

Як приготувати "Наполеон"

  • Замісити еластичне та м’яке тісто, розкачати завтовшки 0,5 см, вирізати кружечки, квадратики або прямокутники.
  • Деко змастити маслом, духовку розігріти до 180 градусів. Випікати тістечка до готовності 15 хв. Маленьким ножем обережно в кожному печеві зробити знизу виїмку.
  • Сметану збити з пудрою. У тістечко класти горіх або вишню, склеїти два докупи за допомогою крему, зверху також змастити сметаною. Обкачувати в крихтах від печива.

Скуштуйте також трюфельні тістечка.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.