17.09.2016

Шоколадний торт з виноградом

Легкий і смачненький тортик з виноградом. Шоколадні коржі повністю насичуються сметанним кремом, а виноград в цьому поєднанні відіграє важливу роль – надає особливого, цікавого смаку і робить випічку гарною і спокусливою.

Інгредієнти

Спробуйте також приготувати торт “Наполеон” з кисломолочним сиром 

Приготування

  • Шоколад подрібнити.
  • Каву розчинити в 200 мл кип’ятку, додати шоколад, поставити на невеликий вогонь.
  • Варити, постійно помішуючи, доки шоколад розтопиться. Охолодити.
  • М’яке масло розтерти з цукром і ванільним цукром, додати яйця, збити.
  • З’єднати обидві суміші, перемішати.
  • Додати борошно, розпушувач і замісити не густе тісто.
  • Тісто розділити на 3 частини, викласти кожну на змащене жиром деко, розрівняти ложкою.
  • Кожен корж випікати приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Сметану збити з цукром і згущувачем.
  • Виноград вимити, розрізати кожну ягідку навпіл.
  • Коржі змастити кремом, перекласти половинками винограду. На верх торта також викласти виноград.

Рекомендуємо ще рецепт пісного фруктового торта

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного торта з виноградом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.