Шоколадний брауні в мультиварці
Рецепт для справжніх любителів чорного шоколаду – ароматний, темний, вологий, супер-шоколадний пиріжок, готувати який в мультиварці – саме задоволення. Для особливо затятих “шоколадників” – можна ще й верх полити глазур’ю. Але з цукровою пудрою – веселіше.
Інгредієнти для брауні
5 столових ложок какао-порошку
2 склянки борошна
1,5 ст. цукру
3 яйця
100 вершкового масла
1 склянка молока
1 чайна ложка ванільного цукру
1 чайна ложка цедри лимона
щіпка солі
2 ч. ложки розпушувача
цукрова пудра
Рекомендуємо також рецепт шоколадного кексу в мікрохвильовій печі.
Як приготувати шоколадний брауні в мультиварці
- Змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сіль, цукор, ванільний цукор, цедру лимона, розпушувач.
- Міксером збити яйця, влити молоко і розтоплене і охолоджене до 40 градусів вершкове масло. Продовжувати збивати 5-7 хвилин.
- До сухої маси додати рідку і знову добре збити міксером.
- Чашу мультиварки змастити вершковим маслом або маргарином. Вилити туди тісто. Обрати режим випічка”, час 80 хв. Перші 40 хв. кришку мультиварки не відкривати!
- Готовність тіста перевірити дерев’яною паличкою – якщо виходить суха, значить готове, можна вимикати мультиварку.
- Але одразу брауні не діставати, а залишити в закритій мультиварці хвигин на 15.
- Дістати з допомогою сита для пароварки, остудити, посипати цукровою пудрою.
Спробуйте ще приготувати маково-шоколадний пиріг.
Якщо вам сподобався рецепт шоколадного брауні в мультиварці, порекомендуйте його друзям у соцмережах і прокоментуйте у нас на сайті.