Шоколадний брауні в мультиварці

Рецепт для справжніх любителів чорного шоколаду – ароматний, темний, вологий, супер-шоколадний пиріжок, готувати який в мультиварці – саме задоволення. Для особливо затятих “шоколадників” – можна ще й верх полити глазур’ю. Але з цукровою пудрою – веселіше.

Інгредієнти для брауні

  • 5 столових ложок какао-порошку

  • 2 склянки борошна

  • 1,5 ст. цукру

  • 3 яйця

  • 100 вершкового масла

  • 1 склянка молока

  • 1 чайна ложка ванільного цукру

  • 1 чайна ложка цедри лимона

  • щіпка солі

  • 2 ч. ложки розпушувача

  • цукрова пудра

Рекомендуємо також рецепт шоколадного кексу в мікрохвильовій печі. 

Як приготувати шоколадний брауні в мультиварці

  • Змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сіль, цукор, ванільний цукор, цедру лимона, розпушувач.
  • Міксером збити яйця, влити молоко і розтоплене і охолоджене до 40 градусів вершкове масло. Продовжувати збивати 5-7 хвилин.
  • До сухої маси додати рідку і знову добре збити міксером.
  • Чашу мультиварки змастити вершковим маслом або маргарином. Вилити туди тісто. Обрати режим випічка”, час 80 хв. Перші 40 хв. кришку мультиварки не відкривати!
  • Готовність тіста перевірити дерев’яною паличкою – якщо виходить суха, значить готове, можна вимикати мультиварку.
  • Але одразу брауні не діставати, а залишити в закритій мультиварці хвигин на 15.
  • Дістати з допомогою сита для пароварки, остудити, посипати цукровою пудрою.

Спробуйте ще приготувати маково-шоколадний пиріг.

Якщо вам сподобався рецепт шоколадного брауні в мультиварці, порекомендуйте його друзям у соцмережах і прокоментуйте у нас на сайті.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора