Салат «Золотий горішок»
Приготувавши такий салат, не прогадаєте! Він легкий, свіжий і має дуже цікавий смак з горіховими нотками.
Інгредієнти для салату
1–2 несолодких яблука
100 г волоських горіхів
1 невелика цибулина
3 варені яйця
150 г твердого сиру
- Для соусу:
100 г майонезу
100 г сметати
Приготуйте також салат буряка й чорносливу.
Як приготувати горіховий салат
- Тарілку застелити листками салату.
- Яйця нарізати кружечками, викласти на тарілку, змастити 1/2 норми соусу, зверху покласти нарізану тонкими півкільцями цибулю.
- Потім шар натертого на крупній тертці яблука. Наступний шар – подрібнені горіхи.
- Змастити другою половиною соусу. Зверху посипати потертим сиром. Прикрасити помідорами чері та зеленню.
Рекомендуємо також рецепт салату з апельсином та пекінською капустою.