17.05.2015

Салат «Золотий горішок»

Приготувавши такий салат, не прогадаєте! Він легкий, свіжий і має дуже цікавий смак з горіховими нотками.

Інгредієнти для салату

  • 1–2 несолодких яблука

  • 100 г волоських горіхів

  • 1 невелика цибулина

  • 3 варені яйця

  • 150 г твердого сиру

  • Для соусу:
  • 100 г майонезу

  • 100 г сметати

Приготуйте також салат буряка й чорносливу.

Як приготувати горіховий салат

  • Тарілку застелити листками салату.
  • Яйця нарізати кружечками, викласти на тарілку, змастити 1/2 норми соусу, зверху покласти нарізану тонкими півкільцями цибулю.
  • Потім шар натертого на крупній тертці яблука. Наступний шар – подрібнені горіхи.
  • Змастити другою половиною соусу. Зверху посипати потертим сиром. Прикрасити помідорами чері та зеленню.

Рекомендуємо також рецепт салату з апельсином та пекінською капустою.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.