18.01.2016

Пісний салат з буряка й чорносливу

Рецепт пісної страви, приготування якої займе хвилини. Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, а особливо в харчуванні. Якщо ви наважились провести піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні.

Інгредієнти для страви

Спробуйте ще приготувати салат з буряка та пекінської капусти.

Як приготувати салат з буряка

  • Буряк відварюємо в літрі воді з однією чайною ложкою оцту.
  • Горіхи січемо ножем. Чорнослив заливаємо окропом на 10 хвилин, потім дуже дрібно нарізаємо.
  • Дрібно ріжемо часник, розтовчуємо його з сіллю, змішуємо з олією, додаємо перець й настоюємо 5 хвилин.
  • Буряк ріжемо соломкою або натираємо на тертці.
  • Змішуємо усі складники, заправляємо часниковою олією й залишаємо салат на 15 хвилин.

Рекомендуємо також рецепт пісного салату з буряка та квасолі.

Якщо ви дотримуєтеся посту або просто дбаєте про своє здоров’я, якщо вам сподобався рецепт пісного салату з буряка й чорносливу, будь ласка, напишіть про свої враження в коментарях.

Максим Нікітін

Максим Нікітін

Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.

Instagram Facebook

Залишити коментар

Your email address will not be published.