Чебуреки з м’ясом і зеленою цибулею

Рецептів приготування чебуреків існує чимало. Цей – чи не найпростіший. Втім смак їх вас зовсім не розчарує.

Інгредієнти для чебуреків

  • Для тіста:
  • 500 грамів борошна

  • 2 склянки води

  • сіль

  • Для начинки:
  • 0,5 кілограма свинячо-яловичого фаршу

  • 1 ріпчаста цибулина

  • зелена цибуля, кріп, сіль, чорний перець

  • соняшникова олія для смаження

Можете також приготувати чебуреки з черемшею.

Як приготувати чебуреки

  • Закип’ятити воду і на цьому окропі з борошном замісити тісто. Посолити його. Поки дуже гаряче,  починати місити ложкою. Згодом домісити рукою.
  • Для начинки змішати фарш із натертою цибулиною, додати порізану зелень, посолити, поперчити.
  • Розкачати з тіста кружальце діаметром близько 20 сантиметрів. На половину круга класти фарш, накривати іншою половиною круга і щільно заліплювати. Смажити в олії.
  • Готові чебуреки викладати у каструлю і закривати кришкою, аби вони зм’якли.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора