Чебуреки з м’ясом і зеленою цибулею
Рецептів приготування чебуреків існує чимало. Цей – чи не найпростіший. Втім смак їх вас зовсім не розчарує.
Інгредієнти для чебуреків
- Для тіста:
500 грамів борошна
2 склянки води
сіль
- Для начинки:
0,5 кілограма свинячо-яловичого фаршу
1 ріпчаста цибулина
зелена цибуля, кріп, сіль, чорний перець
соняшникова олія для смаження
Можете також приготувати чебуреки з черемшею.
Як приготувати чебуреки
- Закип’ятити воду і на цьому окропі з борошном замісити тісто. Посолити його. Поки дуже гаряче, починати місити ложкою. Згодом домісити рукою.
- Для начинки змішати фарш із натертою цибулиною, додати порізану зелень, посолити, поперчити.
- Розкачати з тіста кружальце діаметром близько 20 сантиметрів. На половину круга класти фарш, накривати іншою половиною круга і щільно заліплювати. Смажити в олії.
- Готові чебуреки викладати у каструлю і закривати кришкою, аби вони зм’якли.