Салат з капусти з журавлиною «Провансаль»

Зі звичайної капусти можна приготувати ресторанний салат. Як? Дізнайтеся у рецепті!

Інгредієнти для салату з капусти

  • 3 кг капусти (квашеної або свіжої)

  • по 250 г брусниці або журавлини і маринованих ягід (слива, вишня) або квашених яблук

  • 200 г маринаду з-під плодів

  • по 1 скл. олії та цукру

  • 5 г гірчичного порошку

Приготуйте також салат з капусти “Романеско”.

Як приготувати салат з капусти

  • Капусту подрібнити, злегка віджати, розсіл не виливати.
  • Розтерти гірчичний порошок з олією, додати цукор, розмішати і влити в нього маринад.
  • Фрукти і ягоди змішати з капустою й акуратно перемішати, потім з’єднати з заправкою і капустяним розсолом.
  • Укласти під гніт на 3 дні.

Скуштуйте також салат зі свіжих овочів з гірчичною заправкою.

Сподобався рецепт салату з капусти з журавлиною – поділіться ним з друзями у соцмережах!

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора